Om oss

CTEK är global marknadsledare inom lösningar för batteriladdning

CTEK med huvudkontor i Vikmanshyttan i Dalarna är internationellt ledande inom batteriladdningslösningar, huvudsakligen för fordon.

Företaget utvecklar en rad olika produkter för fordonsbranschen, från 12V & 24V-laddare till laddningslösningar för elfordon. Produkterna säljs via globala distributörer och återförsäljare, till fler än 50 av världens ledande fordonstillverkare samt genom laddningsoperatörer, fastighetsägare och andra organisationer för att ge tillgång till el-laddningsinfrastruktur.

CTEK har en unik kultur baserad på en passion för innovation. Företaget har ett djupt rotat engagemang för att stötta övergången till en hållbar transportsektor, genom att leva efter branschledande ESG-standarder. 

Vision Vision

Global marknadsledare inom batterihantering & laddningslösningar.

Mission Mission

Utveckla, marknadsför och sälj innovativa, säkra, enkla att installera och lättanvända batteriladdningsprodukter för alla typer av fordon, samt kompletta laddningslösningar för elbilar.

Drivkrafter Drivkrafter

Profesionellt entreprenörskap & kundlösningar i världsklass.

Historia

CTEK:s historia tog sin början för över 25 år sedan i Vikmanshyttan, en liten by i Dalarna i Sverige.

Historia
Organisation

CTEK har en global närvaro med över 230 anställda fördelat på mer än 23 nationaliteter.

Organisation
Hållbarhet

För oss ska miljön där vi verkar återspegla vår kvalitet, vår innovationsanda och stödja våra anställda att leverera lösningar i världsklass.

Hållbarhet